Home / Velp / Bouw winkelcentrum Velperbroek van start

Bouw winkelcentrum Velperbroek van start

VELP – Wethouder Ron König van de gemeente Rheden geeft deze week het startschot voor de bouw van het plan Velperbroek aan de Kennedylaan in Velp. Het plan bestaat uit een winkelcentrum, appartementen, een medisch cluster en een parkeerdek.

Vorige week werd de koop- en realisatieovereenkomst voor het winkelcentrum getekend door Syntrus Achmea Vastgoed, Gerritsen Bouwgroep en Bouwfonds Ontwikkeling. Bij de 4000 vierkante meter aan winkelruimte en 800 vierkante meter aan medische ruimten komen 106 appartementen. Daarnaast wordt een bovengronds parkeerdek en een groene daktuin gerealiseerd. Deze tuin gaat dienen als ontmoetingsplaats voor de toekomstige bewoners. Van de winkelruimte is ruim vijftig procent verhuurd aan Lidl en Coopcodis. Op woensdag 17 november start de bouw en de verkoop van 31 appartementen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.