Gelderse sportmonitor van start

REGIO – Alle sportverenigingen in Gelderland ontvangen deze en volgende week van de provincie een vragenlijst. Via de enquête wil de provincie het complete aanbod en het ambitieniveau van de sportverenigingen in kaart brengen.

De Sportmonitor is een initiatief van de provincie Gelderland, Spectrum CMO Gelderland en de Gelderse Sport Federatie. Het is voor het eerst dat er in Gelderland een grootschalig onderzoek onder sportverenigingen wordt uitgevoerd. Uit de sportmonitor moet een overzicht voortvloeien met daarin de sportmogelijkheden in Gelderland. De Gelderse sportmonitor, inclusief het sportaanbod van de verenigingen, is vanaf januari 2011 toegankelijk via www.gelderlandsportland.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.