Home / Regio / Gelderse sportmonitor van start

Gelderse sportmonitor van start

REGIO – Alle sportverenigingen in Gelderland ontvangen deze en volgende week van de provincie een vragenlijst. Via de enquête wil de provincie het complete aanbod en het ambitieniveau van de sportverenigingen in kaart brengen.

De Sportmonitor is een initiatief van de provincie Gelderland, Spectrum CMO Gelderland en de Gelderse Sport Federatie. Het is voor het eerst dat er in Gelderland een grootschalig onderzoek onder sportverenigingen wordt uitgevoerd. Uit de sportmonitor moet een overzicht voortvloeien met daarin de sportmogelijkheden in Gelderland. De Gelderse sportmonitor, inclusief het sportaanbod van de verenigingen, is vanaf januari 2011 toegankelijk via www.gelderlandsportland.nl.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.