Succesvol 17 + Tutorial dubbel open

EERBEEK – Tennis Club Eerbeek hield onlangs voor de eerste keer het 17+ Tutorial dubbel open. Met bijna 160 deelnemers werd er gespeeld in de categorieën heren dubbel vier tot en met zeven, dames dubbel vier tot en met zeven en in de gemengd dubbel vijf tot en met zeven. Dankzij de hoofdsponsor Tutorial opleidingen & advies BV stond iedere dag voor de spelers en toeschouwers iets lekkers voor bij de koffie klaar. na vele wedstrijden werden op de finaledag de winnaars bekend.

Arie Zuidersma en Marina Alewijnse wonnen de Gemengd Dubbel 7, Alexandra Bouwman en Annemarie Wortel-Herscheid de Dames Dubbel 7, Bé Petter en Daniël van Bussel de Heren Dubbel 7, Ben Roodink en Annemarie Roodink de Gemend Dubbel 6, Annerieke Eizinga en Annemarie Wortel-Herscheid de Dames Dubbel 6, Martin Beuwer en Arnoud Roelandse de Heren Dubbel 6, Danny de Harder en Sanne Welij de Gemend Dubbel 5, Silvia Vleeming-Pater en Marielle van kampen de Dames Dubbel 5, Alfred Westdorpen hans van kerkhof de heren Dubbel 5, Kirtsen Kranenburg en Sigrid Kranenburg de Dames Dubbel 4 en Timo van Boeijen en Danny Harder wonnen de Heren Dubbel 4.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.