Home / Eerbeek / EHTC gaat wordt verkopen

EHTC gaat wordt verkopen

EERBEEK / HALL – Op vrijdagavond 5 en zaterdag 6 november komen de leden van de Eerbeek-Hallse Touwtrek Club aan de deur om rookworst te verkopen. Nu het kouder wordt en de winterkost weer op tafel komt, zullen de worsten goed smaken in de snert en stampotten of als lekker borrelhapje. De opbrengst van de actie wordt besteed aan verbetering van de touwtrekaccommodatie. Voor 5,50 zijn drie worsten verkrijgbaar, per stuk kosten ze 2,00. Om zeker te zijn van deze heerlijke worst kan men ze bestellen bij Rieki van Raaij, tel.: 0313-652163.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.