Home / Dieren / Vogeltentoonstelling Vogelvrienden

Vogeltentoonstelling Vogelvrienden

DIEREN – kanarie- en Exotenvereniging Vogelvrienden uit Dieren houdt van 12 tot en met 14 november haar jaarlijkse tentoonstelling in het clubgebouw aan de Goudakkerstraat 47-49. Te zien verschillende soorten kanaries, zebravinken, Japanse meeuwen en verschillende parkietsoorten. Naast de wedstrijdklasse is ook een vrije verkoopklasse met diverse soorten vogels aanwezig. Gelijkertijd houdt aquariumvereniging Hortis Aquatilis open huis met verschillende aquariumbakken. Op vrijdag is de tentoonstelling van 20.00 tot 22.00 uur geopend, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.