Home / Dieren / Vier jongens aangehouden voor openlijke geweldpleging

Vier jongens aangehouden voor openlijke geweldpleging

DIEREN – De politie heeft dinsdagochtend tussen zeven en acht uur vier jongens uit Dieren aangehouden, op verdenking van openlijke geweldpleging. Drie van de jongens zijn 14 jaar oud en een is 16 jaar oud. Ze waren mogelijk betrokken bij een ruzie van 27 oktober op het Callunaplein in hun woonplaats.

 

Bij deze ruzie zou een meisje van 13 uit Dieren zijn geschopt en bekogeld met vuurwerk. Het slachtoffer was daarbij niet gewond geraakt, maar deed wel aangifte. Mede op basis van getuigenverklaringen zijn de jongens aangehouden. Drie van de jongens konden na verhoor weer naar huis. Een jongen, een 14-jarige jongen uit Dieren, is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.