Home / Bronkhorst / Kroegentocht met Danny de Munk

Kroegentocht met Danny de Munk

AMSTERDAM / BRUMMEN – Danny de Munk bezorgde dinsdag 2 november Annemarie Hulzebos en Joris Mund uit Brummen een onvergetelijke middag in Amsterdam. De Amsterdamse volkszanger nam een aantal fans mee op kroegentocht in de Jordaan.

De unieke belevenis vond plaats ter ere van het 35-jarig bestaan van Kruidvat. De drogisterijketen trakteerde haar klanten op één miljoen prijzen. Annemarie en Joris zijn, samen met een aantal andere fans, de gelukkige winnaars van de bijzondere hoofdprijs. Na een rondvaart door de Amsterdamse grachten kwam Danny de Munk zijn fans ophalen voor een tocht langs zijn favoriete kroegen in de binnenstad. – Foto – © Photo Republic.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.