Rhedense cursus voor kinderen met overgewicht

RHEDEN – Verschillende hulpverleners uit Rheden, onder wie twee kinderfysiotherapeuten en een diëtist, starten een cursus voor kinderen met overgewicht. In de cursus wordt aandacht besteed aan geschikte bewegingsvormen en sporten.

Kinderfysiotherapeuten en een bewegingsdocent werken samen aan het opbouwen van conditie en spierkracht. Parallel aan de fysiotherapielessen worden lessen over voeding gegeven. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de weerbaarheid van kinderen. Tijdens de bijeenkomsten is er tevens begeleiding van een kinderpsycholoog. In de cursus is plaats voor tien kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisschool. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Fysiotherapeutisch Centrum Rheden – De Steeg – Giesbeek, tel. 026-4951910 of info@fysiorheden.nl. Na aanmelding wordt bekeken in hoeverre een kind aan een groepscursus mee kan doen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.