Kaarten te winnen voor Cirque Stiletto met Ellen ten Damme

DOETINCHEM / ARNHEM – Juichend werd Cirque Stiletto met Ellen ten Damme het afgelopen seizoen door publiek en pers ontvangen. “Popdiva met circusbloed – Prikkelende verrassing – Gouden greep – Absolute aanrader!” Het zijn slechts enkele superlatieven voor de met vijf sterren bekroonde show. Het immense succes vroeg om een vervolg en nu kan iedereen in Nederland van dit bijzondere spektakel genieten, tijdens een grootschalige theatertour die ook Doetinchem en Arnhem aandoet. Regiobode verloot voor beide voorstellingen 3 x 2 kaarten.

De combinatie circus en Ellen ten Damme mag opmerkelijk zijn: rasartieste Ten Damme is voor het circus geboren! Circus is – en dat zal ook in deze show blijken – een prachtige lijst voor een topperformer als Ellen, die zelf al jaren een passie heeft voor deze oervorm van theater. Ellen heeft bovendien als ex-turnster het thema circus, zij het heel voorzichtig en bescheiden als een der eerste zangeressen ter wereld, in haar concerten geïntroduceerd. Ze geeft toe dat haar prestaties op dit gebied niet in de schaduw kunnen staan van de circusartiesten, die men in Cirque Stiletto op het toneel en in de nok van het theater ziet schitteren, maar Ellen is op speelse en innemende wijze betrokken bij de verschillende circusacts.

Ellen houdt van de puurheid en echtheid van het aloude circus, waarbij voor fake geen plaats is en alleen ‘de prestatie op het moment’ telt. Een discipline, waarbij je je telkens afvraagt: “Zal het lukken?” Dat is de spanning, die van circus circus maakt en waarin gevaar kunst wordt.

Cirque Stiletto is een achtbaan van emotie, spanning, humor en sensatie. Een huwelijk ook tussen het oude en het nieuwe circus. Leading Lady Ellen ten Damme zorgt met haar veelzijdige repertoire voor grote variatie. Zij brengt rake typeringen van diva’s als Marlène Dietrich, Marilyn Monroe, Nina Hagen, Duffy, Christina Aguilera, Blondie, Britney Spears, Lady Gaga, Beyoncé en Madonna. De Burlesque sfeer, die hier en daar wordt opgeroepen, is zwoel, stout en stijlvol tegelijk! Zinderend, sexy, spannend en sensationeel zijn de kernwoorden van Cirque Stiletto!

Op 16, 17 en 18 november is Cirque Stiletto te zien in de nieuwe Doetinchemse schouwburg Amphion. Wij verloten 3 x 2 kaarten voor de show van 16 november om 20.00 uur. Op 7, 8 en 9 december staat de voorstelling geprogrammeerd in de Arnhemse schouwburg. Wij verloten 3 x 2 kaarten voor de uitvoering op 7 december om 20.15 uur.
U kunt kans maken kaarten te winnen door een e-mail te sturen naar actie@regiobode.nl. Laat ons in dat e-mailtje in 2 zinnen weten waarom u graag naar Ellen ten Damme in Cirque Stiletto zou willen gaan en meld ook naam, adres en telefoonnummer. U mag ook uw voorkeur voor Doetinchem of Arnhem opgeven.

www.stardustcircus.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.