Home / Hoenderloo / 105.5 in bedrijf

105.5 in bedrijf

HOENDERLOO / APELDOORN – Ondanks dat luisteraars via internet naar Radio Apeldoorn wereldwijd kunnen luisteren, was er toch behoefte om in het gehele verzorgingsgebied het FM signaal aan te bieden. Op 6 november wordt door RTV Apeldoorn een extra frequentie in gebruik genomen. De derde zender van Radio Apeldoorn staat op het recreatieterrein van Landal Miggelenberg aan de Miggelenbergweg 65 in Hoenderloo. Voor de officiële in gebruikstelling om 10.30 uur zijn burgemeester Fred de Graaf en wethouder Paul Blokhuis uitgenodigd.

www.rtv-apeldoorn.nl
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.