Home / Doesburg / Voorlichting aan ouders van Doesburgse jongeren

Voorlichting aan ouders van Doesburgse jongeren

DOESBURG – Ouders en verzorgers van Doesburgse jongeren kunnen op woensdag 10 november kennis opdoen bij jongerencentrum 0313. Breedtesport Doesburg geeft een voorlichting over bewegen en over het gebruik van drugs en alcohol. De bijeenkomst start om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. Na een half uur bewegen met de jongeren, wordt er van gedachten gewisseld over de gevolgen van het gebruik van drugs en alcohol door jongeren. Vooraf aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig. Meer informatie via breedtesportdoesburg@hotmail.com of tel. 0313-618054.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.