Kidskunst terug in 0313

DOESBURG – Na twee jaar afwezigheid komt Kidskunst weer terug in 0313 in Doesburg. André Bikker, de oprichter van Kidskunst, wil dat creatieve vorming voor alle kinderen en tieners betaalbaar wordt. Dit kan alleen door samenwerking met een welzijnsorganisatie. Kidskunst heeft in Cambio een stabiele partner gevonden. Tevens wordt er samengewerkt met 0313, waardoor er een cursusruimte boven het jongerencentrum beschikbaar is. De Schildersschool van Bikker heeft door het vertrek van Kidskunst naar 0313 meer ruimte voor activiteiten voor volwassenen. Er is momenteel nog ruimte in alle groepen van Kidskunst. Meer informatie en aanmelden via www.kidskunst.info Op de foto bewonderen de kunstkids de skatende jongeren van 0313 – foto André Bikker
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.