Home / Dieren / Volleybaltalenten geselecteerd

Volleybaltalenten geselecteerd

DIEREN – Ook dit jaar heeft volleybalvereniging AutovanOort Rebelle twaalf jeugdspelers geselecteerd die deel uit mogen maken van de Regionale selectiegroep. Ongeveer een kwart van alle jeugdleden van de Dierense volleybalvereniging tussen de elf en zeventien jaar speelt mee in de Regionale selectiegroep.

AutovanOort Rebelle is op dit moment een grote leverancier van volleybaltalenten in de regio. Niet alleen de spelers blijken, door veel te trainen, op te vallen; ook de jeugdtrainers Frank Theunissen en Sven Aske zijn toegevoegd aan de trainersstaf van de Regioselectie.
Naast dit regionale succes hebben Rebelle talenten Wessel van Lunzen en Daan van Gaalen deelgenomen aan de selectietraining voor een nationale talentengroep. Helaas werden de Dierense volleyballers niet geselecteerd door olympisch gouden medaille winnaar Ron Zwerver.

Op de foto: Trotse geselecteerde volleyballers voor de regionale selectie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.