Volleybaltalenten geselecteerd

DIEREN – Ook dit jaar heeft volleybalvereniging AutovanOort Rebelle twaalf jeugdspelers geselecteerd die deel uit mogen maken van de Regionale selectiegroep. Ongeveer een kwart van alle jeugdleden van de Dierense volleybalvereniging tussen de elf en zeventien jaar speelt mee in de Regionale selectiegroep.

AutovanOort Rebelle is op dit moment een grote leverancier van volleybaltalenten in de regio. Niet alleen de spelers blijken, door veel te trainen, op te vallen; ook de jeugdtrainers Frank Theunissen en Sven Aske zijn toegevoegd aan de trainersstaf van de Regioselectie.
Naast dit regionale succes hebben Rebelle talenten Wessel van Lunzen en Daan van Gaalen deelgenomen aan de selectietraining voor een nationale talentengroep. Helaas werden de Dierense volleyballers niet geselecteerd door olympisch gouden medaille winnaar Ron Zwerver.

Op de foto: Trotse geselecteerde volleyballers voor de regionale selectie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.