De IJsselbloei huldigt zeventigste lid

BRUMMEN – Shantykoor De IJsselbloei uit Brummen verwelkomde vorige week het zeventigste lid tijdens een Open Avond. De bijeenkomst was bedoeld om nieuwe leden te werven.

Na deze avond staat de teller van het koor op zeventig leden. Een speciaal welkom was er vorige week voor dirigent Anja Luyt, die na vier weken afwezigheid vanwege een operatie weer terugkeerde bij De IJsselbloei. Invaldirigent Ben Stuut verzorgde de afgelopen weken de muzikale leiding van het koor. De komende weken staan er meerdere optredens op het programma. Op 26 november zingt het shantykoor in verzorgingshuis Beverode in Dieren. Op 11 december zal het koor te beluisteren zijn tijdens de Kerstmarkt in Hall.

www.deijsselbloei.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.