Home / Velp / 50 jaar Titus Brandsma in Velp

50 jaar Titus Brandsma in Velp

VELP – Het is inmiddels 50 jaar geleden dat in de Velpse Tramstraat de Ulo Dr. Titus Brandsma van start ging. De eerste groep van 28 leerlingen ging het schooltje vorm geven. De school is in al die jaren uitgegroeid tot een goede en gestructureerde school met aanbod mavo plus en havo onderbouw.

Naar aanleiding van dit 50-jarig bestaan zijn er in de maand november verschillende activiteiten voor diverse doelgroepen. Op vrijdag 12 november is er een school feest op een boot. Bij eerdere jubilea was er ook al een schoolfeest op een boot en nu gaat Titus weer varen en feesten. Zaterdag 13 november is er een reunie waarvoor vele mensen zijn uitgenodigd. Vrijdag 19 november is er een docentendag, donderdag 25 november is er een receptie voor alle relaties van de school, naast de gelegenheid tot netwerken is er een lezing van Hans van Breukelen. Als afsluitingen houden de leerlingen op donderdag 16 december een kerstmarkt met kerstmuziek, glühwein en kerstspulletjes, speciaal voor de buurt van de school en de ouders van de leerlingen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.