De Klaproos omgetoverd tot hotel

RHEDEN – Toneelvereniging De Rhederijckers uit Rheden bracht vrijdag en zaterdag de komedie ‘Wie van de drie’ van Carl Slotboom op de planken. Veel geïnteresseerden waren naar Theater de Klaproos gekomen om te genieten van het mooie toneel.

Het toneelstuk brengt het verhaal van de familie Bruinsma, een gezin uit de lagere sociale klasse. De familie neemt haar intrek in een chique hotel, op kosten van de woningbouwvereniging, vanwege een zogenaamde verbouwing van hun huis. In en om het hotel spelen zich echter allerlei problemen af. Het is een stuk met veel rollen om zodat zoveel mogelijk leden mee konden spelen. Het publiek kon er erg om lachen en de toneelvereniging kijkt terug op een leuk en goed bezocht toneelstuk. – Foto Marc Pluim.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.