Home / Rheden / De Klaproos omgetoverd tot hotel

De Klaproos omgetoverd tot hotel

RHEDEN – Toneelvereniging De Rhederijckers uit Rheden bracht vrijdag en zaterdag de komedie ‘Wie van de drie’ van Carl Slotboom op de planken. Veel geïnteresseerden waren naar Theater de Klaproos gekomen om te genieten van het mooie toneel.

Het toneelstuk brengt het verhaal van de familie Bruinsma, een gezin uit de lagere sociale klasse. De familie neemt haar intrek in een chique hotel, op kosten van de woningbouwvereniging, vanwege een zogenaamde verbouwing van hun huis. In en om het hotel spelen zich echter allerlei problemen af. Het is een stuk met veel rollen om zodat zoveel mogelijk leden mee konden spelen. Het publiek kon er erg om lachen en de toneelvereniging kijkt terug op een leuk en goed bezocht toneelstuk. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.