Home / Rheden / Bezorger Regiobode wint Playstation

Bezorger Regiobode wint Playstation

RHEDEN – Romy van de Meyde is vorige week verkozen tot beste bezorger van de Regiobode. In totaal maakten honderden bezorgers kans op deze titel. Belangrijke onderdelen bij de verkiezing waren motivatie, inzet en betrokkenheid. Na een enquête en een onderzoek riep All-Inn Verspreidingen Romy tot winnares uit. Rond 31 december is de volgende verkiezing. Bezorgers die kans willen maken op een mini laptop, kunnen zich voor 15 november opgeven voor een krantenwijk. Op de foto overhandigt Willemien Groot Koerkamp van All-Inn de Playstation aan Romy van der Meyde.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.