Home / Hoenderloo / Inbraak in café Hoenderloo

Inbraak in café Hoenderloo

HOENDERLOO – Zaterdagnacht is er ingebroken in een café aan de Krimweg in Hoenderloo. Er is ondermeer een geldbedrag gestolen. Ook is er een auto weggenomen, maar die is elders in het dorp achtergelaten.

De inbraak werd rond 05.00 ontdekt. Er bleek een deur te zijn geforceerd en een geldbedrag te zijn buitgemaakt. Ook zijn er autosleutels weggenomen. De bijbehorende Volkswagen Toureq is meegenomen, maar is met draaiende motor achtergelaten op de parkeerplaats achter het dorpshuis. Hier is men overgestapt in een andere auto, die volgens een melding met hoge snelheid is weggereden richting Beekbergen. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Als er mensen zijn die iets hebben gezien van de inbraak of de mogelijke daders vraagt de politie hen te bellen met 0900-8844.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.