Griezelen op de mountainbike

EERBEEK – Ruim 1500 mountainbikers uit heel Nederland kwamen zaterdagavond naar Eerbeek voor een Halloweentocht. Vanwege de enorme belangstelling was de inschrijving enkele weken geleden al gesloten. Honderden vrijwilligers leidden het evenement in goede banen. Vanuit de Burgershallen, uiteraard in stijl aangekleed, kregen de deelnemers meerdere avontuurlijke routes van 10 of 15 kilometer rondom Eerbeek voorgeschoteld. Bedrijven, scholen en winkelpleinen veranderden in spannende doorkomsten. Ook konden de deelnemers op hun fiets winkelen en met hun mountainbike de kroeg in, om vervolgens na een avond vol huiver in de duisternis weer terug te keren in de Burgershallen. Geluid- en lichteffecten maakten hier het Halloween-gevoel compleet
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.