Fietsen achtergelaten bij inbraak Eerbeekse fietsenwinkel

EERBEEK – Bij de inbraak in een fietsenwinkel aan de Coldenhovenseweg in Eerbeek, afgelopen week, zijn vermoedelijk door de inbrekers twee fietsen achtergelaten. Bij de inbraak zijn twee ATB fietsen gestolen.

De inbraak is dinsdagavond 26 oktober gepleegd. Er is een raam geforceerd, waarna de twee fietsen zijn weggenomen. Aan de achterzijde van het pand bleken in de bosjes twee fietsen te liggen, mogelijk achtergelaten door de inbrekers. De twee gevonden fietsen zijn een zwarte mountainbike van het merk Trek en een zwart met zilverkleurige mountainbike van het merk Bulls. De fietsen zijn in afwachting van het onderzoek in beslag genomen.
De politie is op zoek naar mensen die wellicht meer weten over deze fietsen en door wie ze kunnen zijn achtergelaten. Of wellicht gaat het om gestolen fietsen waar geen aangifte van gedaan is en herkent iemand in het signalement zijn eigen fiets.
Als mensen informatie hebben over deze fietsen of over de inbraak roept de politie hen op te bellen met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.