Werkbezoek gemeente Doesburg aan Carion en Kinderij

DOESBURG – Maandag 25 oktober bracht de gemeente Doesburg een bezoek aan Sociaal Cultureel Centrum De Linie en Kindercentrum Tombola in Doesburg. Vrijwilligers en beroepskrachten en klanten van Carion en Kinderij lieten waarnemend burgemeester, wethouder, raadsleden en ambtenaren kennis maken met activiteiten die in Doesburg worden georganiseerd.

In Sociaal Cultureel Centrum De Linie werden de gasten welkom geheten door de vrijwilligster van de balie en door medewerkers en bezoekers van de Dagbesteding. De Pusbus bracht het bezoek naar kindercentrum Tombola waar de pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang en de dagopvang een rondleiding gaven.

Terug op de Linie werd een bezoek gebracht aan en uitleg gegeven over de inloop, die in september is geopend, diverse projecten van het ouderenwerk in het algemeen, het seniorenloket en het steunpunt vrijwilligerswerk. Een aantal van de vele vrijwilligers die actief zijn hebben verteld over hun werk en ervaringen. De bezoekers kregen de mogelijkheid om op de site van het steunpunt vrijwilligerswerk werk te zoeken en informatie op te zoeken.

Na de presentatie van Carion en Kinderij over hun werk en visie werd de dag afgesloten met een maaltijd. Deze was zoals de bezoekers van de dagbesteding en de open maaltijd ze ook krijgt.

De bezoekers hebben een beeld gekregen van waar de inwoners terecht kunnen voor ondersteuning, opvang en sociale contacten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.