VVD trakteert mosterdbonbons

DOESBURG – De VVD fractie heeft de gemeenteraad van Doesburg op donderdag 28 oktober verrast met een Doesburgse mosterdbonbon. De fractie besloot deze Doesburgse noviteit uit te delen omdat zij in de nieuwe programmabegroting voor 2011 te weinig aandacht en geld terugvinden voor lokale economie en ondernemers.

De fractie van de VVD begrijpt niet dat er weinig geld gestoken wordt in de lokale economie. “Iedereen weet tenslotte dat de kosten voor de baten uitlopen. Men moet investeren om er beter van te worden”, stelt de Doesburgse VVD. De VVD vraagt dan ook om extra aandacht en investeringen in de lokale economie en ziet hier ook een belangrijke rol voor de ondernemersverenigingen, de stadsmanager en de individuele burger en ondernemer.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.