Nieuwe wekelijkse kroegquiz

DOESBURG – Vanaf 10 november houden Viking Adventure Sports en Café Midid in Doesburg elke woensdagavond een kroegquiz. In teams van circa vier personen wordt er tegen andere teams gestreden.

Er zijn acht rondes met allerlei vragen, geluidsfragmenten en andere quizvormen. Aangestuurd door een Quizmaster van Viking duurt de avond van 20.00 tot 23.00 uur. De scores van de teams worden bijgehouden zodat er na een periode een totaalwinnaar is. Individueel deelnemen kan ook; er wordt dan ter plaatse een team samengesteld. Opgeven kan via www.vikingoutdoor.nl. De kosten bedragen 3 euro per persoon. Er kunnen acht teams meedoen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.