Halloween bij MHC Dieren

DIEREN – Afgelopen zaterdag was het clubhuis van MHC Dieren bezet door 6 enge heksen die allemaal kinderen hadden uitgenodigd om Halloween met ze te komen vieren. Van heine en verre kwamen 67 heksjes, tovenaartjes, monsters, vampieren en zelfs een duiveltje aangestrompeld. Eenmaal binnen sloten de deuren zich en mocht iedereen hele vieze dingen doen op de hockeyclub. Een koeienoog balanceren op een lepel, uiterst onsympathieke heksen die ze lieten ruiken aan vieze, stinkende heksenbrouwsels, heksjes die net hadden leren fluiten moesten dit kunstje nu voordoen met een droog beschuitje in hun dorstige mondjes en uiteindelijk kwamen ze binnen in een kleine donkere kamer. De deelnemertjes waren aan de grond genageld, bibberend en bevend, als bange kuikentjes op een koude winternacht denkend wat de toekomst brengen zal. Terwijl hun ogen zich aanpasten aan hun nieuwe, donkere omgeving hoorden ze een heks tieren en donderen. Het bleek een waarzegster met een griezelig talent om in te hockey-toekomst te kijken.

Gelukkig waren enkele nuchtere moeders en vaders zo slim om de kinderen te redden van deze lange lijdensweg en ze brachten veel pannenkoeken en limonade mee die allemaal werden opgegeten en opgedronken. Een ervaring rijker verlieten de heksjes, monsters, tovenaars en vampieren het feest. Maar onthoud dit: het kwaad werd dit jaar verslagen, maar volgend jaar zelfde tijd, zelfde plaats zal het kwaad weer opduiken en misschien, heel misschien zal het deze keer overwinnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.