Home / Dieren / Filmhuis Dieren start vriendenactie

Filmhuis Dieren start vriendenactie

DIEREN – Het Filmhuis Dieren is onlangs weer van start gegaan in schouwburg Theothorne. Met ingang van zondag 7 november zijn er ’s avonds filmvertoningen. Binnenkort zijn er ook op de dinsdagavond films te zien. Het filmhuis start met een vriendenactie om een vaste financiële steun te hebben. Via de aanschaf van een vriendenpas van 15 euro krijgen bezoekers op iedere voorstelling een korting van 1 euro. De pashouder mag bovendien eenmalig gratis een vriend meenemen. De vriendenpas is verkrijgbaar aan de kassa van het filmhuis tijdens de filmavonden. Via de website kan er voor een film worden gereserveerd. Op zondag 7 november is de film ‘Mother’ te zien.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.