Filmhuis Dieren start vriendenactie

DIEREN – Het Filmhuis Dieren is onlangs weer van start gegaan in schouwburg Theothorne. Met ingang van zondag 7 november zijn er ’s avonds filmvertoningen. Binnenkort zijn er ook op de dinsdagavond films te zien. Het filmhuis start met een vriendenactie om een vaste financiële steun te hebben. Via de aanschaf van een vriendenpas van 15 euro krijgen bezoekers op iedere voorstelling een korting van 1 euro. De pashouder mag bovendien eenmalig gratis een vriend meenemen. De vriendenpas is verkrijgbaar aan de kassa van het filmhuis tijdens de filmavonden. Via de website kan er voor een film worden gereserveerd. Op zondag 7 november is de film ‘Mother’ te zien.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.