Home / Dieren / Boek over Dierense Oranjerie in de maak

Boek over Dierense Oranjerie in de maak

DIEREN – De Stichting Vrienden van de Oranjerie geeft in de loop van november een boek uit over het leven van Mej. Viëtor, het Carolinapark en de voormalige Oranjerie. In het boek komt de geschiedenis van het park, de Oranjerie en de bewoners van het pand Hogestraat 11 aan bod.

Schrijver Jeroen van Gessel en uitgever Diepenmaat werken belangeloos mee aan de uitgave van het boek. De opbrengst komt geheel ten goede aan het renovatiefonds van de Oranjerie in het Carolinapark. Na de verbouwing zal het gebouw door Siza als theehuis worden geëxploiteerd. In dit theehuis gaan mensen met een beperking werken. Voor de completering van het boek is de uitgever nog op zoek naar foto’s van het park en de Oranjerie. De afbeeldingen worden ingescand en vervolgens weer teruggestuurd naar de eigenaar. Bij gebruik wordt de naam van de eigenaar van de foto in het boek weergegeven. Het boek gaat 19.95 euro kosten. Belangstellenden kunnen intekenen via de website van de Stichting Oranjerie Dieren.

www.oranjerie-dieren.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.