Home / Dieren / Auto te water, bestuurder overleden

Auto te water, bestuurder overleden

DIEREN – Een 69-jarige man uit Apeldoorn is in de nacht van zondag op maandag om het leven gekomen bij een ongeval op de Kanaalweg in Dieren. De man kwam bij de rotonde ter hoogte van de Imboslaan met zijn auto in het kanaal terecht.

Een duikploeg van de brandweer heeft de man uit de auto kunnen halen, waarna hij naar het Rijnstate ziekenhuis werd overgebracht. Hier is hij later aan zijn verwondingen overleden. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De auto van het slachtoffer wordt door de politie onderzocht.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.