Rheden houdt symposium ‘De Rhedense Keuze’

DE STEEG – De gemeente Rheden houdt op zaterdag 13 november in het gemeentehuis een symposium over de naderende bezuinigingen. Dit symposium, genaamd ‘De Rhedense Keuze’, is bedoeld voor inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties van de gemeente Rheden.

Het college van Rheden ontwikkelt momenteel een visie die de leidraad moet zijn voor de invulling van de bezuinigingen. Om deze visie te kunnen ontwikkelen, vraagt de gemeente haar inwoners en organisaties ideeën in te brengen en mee te denken. Het programma van het symposium bestaat uit twee onderdelen: een inloopmarkt en een gezamenlijke bijeenkomst met deelsessies. De inloopmarkt is van 12.30 tot 14.00 uur. Op deze markt kunnen deelnemers zich door medewerkers van de gemeente laten informeren over werkzaamheden die Rheden voor haar inwoners uitvoert. Deelnemers worden aangemoedigd om hun visie, ideeën en suggesties te geven over de toekomst van hun gemeente.

In een Kinderatelier kan de jeugd onder begeleiding al tekenend een bijdrage leveren aan de verbeelding van hun toekomst in Rheden. Om 14.00 uur opent burgemeester Petra van Wingerden het symposiumgedeelte in de raadzaal. Onder leiding van Bob Roelofs worden de resultaten van een onlangs onder de inwoners gehouden enquête bekend gemaakt. Vervolgens kunnen de deelnemers in verschillende sessies hun visie geven. Om 17.00 uur is het symposium afgelopen. Deelname is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via rhedensekeuze@rheden.nl of via tel. 026-4976911.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.