Home / Bronkhorst / Ronald Dekker nieuwe trainer Sp Brummen

Ronald Dekker nieuwe trainer Sp Brummen

BRUMMEN – Apeldoorner Ronald Dekker is als nieuwe hoofdtrainer aangesteld bij Sportclub Brummen. Hij volgt daarmee Jan Westerhof op, die enige tijd geleden tussentijds vertrok. Sportclub Brummen, die met Dekker een overeenkomst is aangegaan tot en met het seizoen 2011/2012, denkt in hem een oefenmeester te hebben gevonden, die de selectie nieuw elan kan geven. De coach speelde onder andere betaald voetbal bij Go Ahead Eagles en was eerder vier jaar werkzaam voor hoofdklasser/eersteklasser AGOVV en de laatste drie seizoenen bij eersteklasser Vaassen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.