Home / Bronkhorst / College Brummen reageert online op raadsfracties

College Brummen reageert online op raadsfracties

BRUMMEN – De vier Brummense raadsfracties presenteerden vorige week hun ‘algemene beschouwingen’ op de gemeentelijke begroting. Op de begrotingspagina op www.brummen.nl is nu ook de reactie van het college van burgemeester en wethouders te lezen.

Om op 4 november een levendig debat te kunnen voeren, kiest de Brummense raad ervoor om het eerste deel van het debat schriftelijk te voeren. Bij aanvang van de vergadering zijn de eerste standpunten en visies al uitgewisseld. Ook liggen er dan al een aantal amendementen en moties op tafel. Inwoners van de gemeente Brummen die niet over internet beschikken, kunnen gratis een geprinte versie van de begrotingspagina bij het gemeentehuis ophalen. Het debat in de gemeenteraad start op donderdag 4 november om 16.00 uur.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.