Fietser aan de haal om aanhouding te ontkomen

VELP – Een man (leeftijd onbekend en zonder vaste woon- of verblijfplaats) is zaterdagmiddag aangehouden op Den Heuvel in Velp. De man zou zich gevaarlijk hebben gedragen in het verkeer.

Surveillerende agenten reden in een onopvallende dienstauto over de Stationsweg. Bij de spoorwegovergang waren de spoorbomen naar beneden en brandden de rode waarschuwingslichten. Gezien werd dat een fietser de spoorbomen passeerde. Hierop wilden de agenten de man aanspreken, maar deze vluchtte weg en zou daarbij nog twee keer de gesloten spoorbomen zijn gepasseerd. Een aanrijding met de trein vond net niet plaats. De agenten besloten de man te achtervolgen, maar moesten eerst wachtten tot de trein vertrokken was en de spoorbomen omhoog waren gegaan. Op Den Heuvel zagen ze hem weer en wisten ze hem uiteindelijk aan te houden. Onderzoek wees uit dat de man nog enkele vonnissen open had staan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.