Politie heeft handen vol aan dronken man in Eerbeek

EERBEEK – Zaterdagavond heeft het politie- en ambulancemedewerkers de nodige moeite gekost om een dronken man, die gewond op straat lag, mee te krijgen naar het ziekenhuis voor behandeling. De politie maakt proces-verbaal op tegen de 61-jarige inwoner van Eerbeek, wegens openbaar dronkenschap.

De politie ontving rond 20.45 uur een melding over de man, die op de Bachstraat werd aangetroffen, half op straat en half op de stoep liggend, met zijn gezicht in een plasje bloed. Er kwam een ambulance ter plaatse. Toen de ambulancemedewerkers de man aanspraken kwam hij bij kennis en werd meteen agressief, waarbij hij met zijn armen zwaaide en met zijn benen schopte. Agenten en ambulancemedewerkers moesten de man gezamenlijk onder controle houden. Daarna is de dronkelap uit veiligheidsoverwegingen geboeid en per politiebus naar het ziekenhuis gebracht. Na aankomst in het ziekenhuis kalmeerde hij. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.