Home / Eerbeek / Herfstbustocht ANBO Eerbeek

Herfstbustocht ANBO Eerbeek

EERBEEK – Zo’n 100 leden van de ANBO afdeling Eerbeek vertrokken vorige week vanaf Spoorzicht voor een halve dagtocht met als onderwerp Herfsttinten met Duitse- en Oostenrijkse muziek.

De reis ging via Zutphen binnendoor naar Lochem om uit te komen in Diepenheim. De bomen onderweg hadden de meest prachtige herfstkleuren en mede dankzij de fantastische verhalen over de omgeving van onze chauffeurs, was het een genot om in de bus te zitten. Om 12.00 uur arriveerden de twee bussen bij restaurant het Holt in Diepenheim waar men werd opgewacht met een lekker streekborreltje die er bij een ieder wel in ging. Om 12.45 uur werd er een uitgebreid stamppotten buffet geopend. Er waren diverse soorten vlees en drie soorten stamppot. De inwendige mens kwam hier wel aan zijn trekken.

Nadat een ieder zich tegoed had gedaan aan het buffet werd er nog afgesloten met een heerlijke griesmeelpudding, waarna de vloer vrij werd gegeven voor de ‘Steiremens’. Deze 3-mans formatie speelde en zong Duitse- en Oostenrijkse volksmuziek en regelmatig kwamen de voetjes van de vloer en werd er lekker meegezongen.

Als afsluiting van de middag werd er nog koffie of thee met een heerlijke plak krentewegge geserveerd, waarna iedereen om 16.00 uur weer in de bus stapte om nog eenmaal te genieten van de mooie herfstkleuren op weg naar Eerbeek, waar de bussen om 17.30 uur weer arriveerden bij Spoorzicht. Al met al een compliment voor de organisatie voor deze mooie tocht.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.