Home / Bronckhorst / Gemeente Bronckhorst gaat grafbedekkingen ruimen

Gemeente Bronckhorst gaat grafbedekkingen ruimen

BRONCKHORST – Op de gemeentelijke begraafplaatsen in de gemeente Bronckhorst liggen nog ongeveer 60 graven waarvan de rechthebbenden al enige tijd geleden afstand van hebben gedaan. De gemeente heeft de grafdekkingen altijd laten liggen, maar wil deze nu gaan ruimen. Een aannemer gaat hier vanaf januari volgend jaar mee beginnen. Het graf, het onderste gedeelte, blijft ongemoeid.

Nabestaanden van een graf op één van de gemeentelijke begraafplaatsen waarvan zij afstand van de rechten hebben gedaan, maar die het graf toch intact willen laten, wordt verzocht voor 1 december 2010 contact op te nemen met de gemeente. Het graf kan dan op hun naam worden geschreven waarmee zij (weer) rechthebbende zijn. hieraan zijn kosten (grafrechten) verbonden.
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.