Home / Spankeren / Opbrengst Kerkenmarkt: 8000 euro

Opbrengst Kerkenmarkt: 8000 euro

SPANKEREN – Na een succesvolle kerkenmarkt, gehouden door de Hervormde Gemeente Spankeren, Laag-Soeren en Dieren Noord-Oost mocht voorzitter Fred Haandrikman op 28 oktober de uiteindelijke opbrengst voor de goede doelen bekend maken.

Elly Meijer, ambassadrice van stichting Luma-helpt, Bea Lanting en Ronald Verhoef, voorzitter en penningmeester van stichting Sos-Kayamandi en Cees Verburg, kerkrentmeester van de Hervormde Gemeente, waren zichtbaar opgetogen over de opbrengst van de markt. Ruim 2000 euro voor zowel de stichting Luma-helpt als Sos-Kayamandi en ruim 4000 euro voor een nieuwe Cv installatie voor de Petruskerk in Spankeren werd middels een symbolische cheque aan de vertegenwoordigers van de goede doelen overgedragen. – foto Berry Eskes.

Op de foto v.l.n.r. Ronald verhoef, Bea Lanting, Elly Meijer en Cees Verburg.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.