Home / Rheden / Rheko C1 kampioen

Rheko C1 kampioen

RHEDEN – In de allerlaatste wedstrijd van het najaarsseizoen is de C1 van korfbalvereniging Rheko uit Rheden kampioen geworden. Het team en veel publiek vertok vroeg in de ochtend naar Apeldoorn met de wetenschap dat zij deze wedstrijden moesten winnen om kampioen te worden.

De C1 was dit seizoen begonnen als een nieuw team; voor de coaches was er dus genoeg te doen om er een echt team van te maken. Dat dis is gelukt, was te zien; de C1 speelde als een team waarin gebruik werd gemaakt van ieders kwaliteiten. De C1 werd na de wedstrijd gehuldigd in de kantine. Daar werden ze door sponsor Strijland gefeliciteerd en uitgenodigd om met het hele team een pannenkoek te komen eten.

Foto: V.l.n.r. boven: Fred Beumer, Damian Kersten, Marten Wintermars, Hans Westdijk (Strijland) Sascha Krahe en Suzanne Harmelink, onder: Eloy Lischer, Joelle Geurts, Rianne Jansen, Janna Verdonk en Marit Peppelman.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.