Home / Rheden / 14 nieuwe Pupillen Scheidsrechters

14 nieuwe Pupillen Scheidsrechters

RHEDEN – In de herfstvakantie werd er bij VV Rheden een cursus Pupillen Scheidsrechter gegeven. Veertien enthousiaste jongens van de C1, C2, B1 en B2 kregen les van Eric Braamhaar, samen met zijn collega De Groot. Na de gezamenlijk lunch begon het echt werk: het fluiten van wedstrijdjes. Er volgde nog een schriftelijk examen en alle jongens, Maarten, Sven, Wesley, Jop, Jamie, Martijn, Jordi, JanWim, Mark, Victor, Jari, Mika, Kai en Mick, mogen zich nu officieel KNVB Pupillen Scheidsrechter noemen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.