Home / Regio / Verbetering fietspad Apeldoorns Kanaal

Verbetering fietspad Apeldoorns Kanaal

REGIO – Vanaf maandag 1 november vinden in opdracht van RGV Fietspaden B.V. werkzaamheden plaats aan het fietspad langs het Apeldoorns Kanaal in de gemeenten Brummen en Rheden. Het wegdek wordt over een lengte van zes kilometer gerepareerd en van nieuwe comfortabele rijlaag voorzien. De werkzaamheden zullen naar verwachting eind november zijn afgerond. Fietsers worden tijdelijk omgeleid. Het werk wordt zoveel mogelijk in fases uitgevoerd zodat het fietsverkeer zon min mogelijk hinder ondervindt.

RGV Fietspaden B.V.
De heer G. Beltman, tel. 026 – 3848812
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.