Home / Eerbeek / Inbraak fietsenwinkel Eerbeek

Inbraak fietsenwinkel Eerbeek

EERBEEK – Bij een fietsenwinkel aan de Coldenhovenseweg in Eerbeek is ingebroken. Hierbij werden meerdere fietsen gestolen. De politie vraagt mensen die iets bijzonder hebben wargenomen, contact op te nemen met 0900 – 8844.
De inbraak werd woensdagochtend 27 oktober ontdekt en gemeld bij de politie. ’s Ochtends bij aankomst bleek er toch een raam te zijn geforceerd en waren er meerdere fietsen uit de winkel weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.