Home / Eerbeek / Gebroken been bij aanrijding op de fiets

Gebroken been bij aanrijding op de fiets

EERBEEK – Een 59-jarige vrouw uit Eerbeek liep een gebroken been op toen zij op haar fiets in aanrijding kwam met een andere fietser. Dit gebeurde op woensdagmiddag 27 oktober op de kruising van de Stuijvenburchstraat met de Grizellstraat in Eerbeek.
De twee fietsers kwamen op bovengenoemde kruising met elkaar in aanrijding, waarbij de vrouw kwam ten vallen. Hierbij brak zij haar been en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere fietser, een 10-jarig jongetje uit Eerbeek, kwam er zonder verdere kleerscheuren vanaf.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.