Home / Dieren / Organisatie 80 and 90’s zoekt dieven spandoeken en aankondigingsborden

Organisatie 80 and 90’s zoekt dieven spandoeken en aankondigingsborden

DIEREN – Tot drie maal toe zijn er van de organisatie van Back tot the 80 and 90’s kunststof spandoeken en een aankondigingsbord van een lantaarnpaal gestolen. Dit gebeurt steeds op hetzelfde punt aan de Zutphensestraatweg in Spankeren (net over de sluis). De organisatie heeft aangifte bij de politie gedaan. Omdat de organisatie de dief graag wil pakken, loven zij een beloning uit bij aanhouding van deze persoon of personen, doormiddel van binnengekomen tips. Tips kan men mailen naar backtothemusic@hotmail.nl of doorgeven aan de politie via tel. 0900 – 8844.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.