Home / Dieren / Aanmelden voor sportverkiezing tot 3 november

Aanmelden voor sportverkiezing tot 3 november

DIEREN– Tijdens de Sportweek Vol Respect houdt de gemeente Rheden voor het eerst een sportverkiezing. Op vrijdag 12 november om 19.30 uur worden voor het eerst sportmensen en -teams uit de gemeente Rheden gehuldigd.

Tijdens een speciale avond in Theothorne in Dieren wordt bekend gemaakt wie gekozen zijn tot sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar. Daarbij is er een categorie voor topsport en een categorie voor breedtesport. Bij die laatste categorie staat vooral het aspect fair play / respect centraal. Natuurlijk wordt de sportvrijwilliger in het zonnetje gezet en ook het sportiefste raadslid komt op het podium. Iedereen kan nog mensen nomineren tot en met woensdag 3 november. Suggesties kunnen worden gemaild naar p.appels@rheden.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.