Zon in de schoorsteen

BEEKBERGEN – De Zonnebloem Beekbergen e.o. start binnenkort de jaarlijkse Sinterklaasactie Zon in de schoorsteen weer op; een actie die helemaal past binnen de doelstelling van de Zonnebloem.
De Zonnebloem wil langdurig zieken, gehandicapten en hulpbehoevende ouderen laten merken dat zij ook tijdens het sinterklaasfeest niet vergeten worden. De Zonnebloem afdeling Dorpenstreek wil ze, met behulp van u, graag verrassen met een cadeautje en bezoekje rond 5 december. Opgeven kan tot 13 november bij Gonnie van Norel via tel. 055 – 5062258 of via e-mail. zonnebloem.afd.dorpenstreek@hotmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.