AtelierVelp zoekt vier mannelijke musicalsterren

VELP – Voor de nieuwe musicalproductie De Koning en Ik is nog plaats voor vier mannelijke musicalsterren. De musical is een productie van de Stichting Kunst in beweging (SkiB), in samenwerking met AtelierVelp.

Er zullen zes voorstellingen te zien zijn in de Arnhemse schouwburg van 30 juni tot en met 3 juli. De jongens / mannen die gezocht worden, zijn enthousiast, onder de zestien jaar en kunnen zowel zingen als acteren. Repetities zijn op de donderdagavond onder deskundige leiding. Geinteresseerden kunnen een e-mail met daarin naam, leeftijd, telefoonnummer en eventuele acteerervaring of opleiding sturen naar e-mail. info@ateliervelp.nl. Vermeld in het onderwerp van de e-mail Auditie de Koning en Ik.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.