Home / Regio / 550 euro voor Hospice

550 euro voor Hospice

BRUMMEN / EERBEEK / LOENEN – De jaarlijkse verkoop van zomerzegels, kaarten en kalenders van het Nationaal Ouderenfonds bij supermarkten in Brummen, Eerbeek en Loenen was weer succesvol. In totaal is 550 euro opgehaald en de afdeling koos ervoor om het geld aan het goede doel het Hospice in Beekbergen te schenken. Het Nationaal Ouderenfonds zamelt geld in voor projecten die direct ten goede komen aan kwetsbare ouders.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.