Home / Eerbeek / Veluwezoom FM start met jongerenprogramma

Veluwezoom FM start met jongerenprogramma

EERBEEK – Radiozender Veluwezoom FM start op vrijdag 5 november met een nieuw programma voor jongeren. In The X-vibe komen spraakmakende onderwerpen aan bod. Jongeren kunnen in dit programma hun mening laten horen.

Het nieuwe programma wordt gepresenteerd door Ron Selles en gaat onder meer over games, films, lifestyle en gadgets. Ook komen artiesten, dj’s in de studio. Selles gaat acties koppelen aan het programma. Jonge luisteraars maken kans om sidekick te worden en er zijn iedere 14 dagen twee gratis bioscoopkaarten te winnen. “We willen duidelijk het verschil gaan maken”, zegt Selles. “Waar andere programma’s stoppen, gaan wij nog even door. We zijn nieuwsgierig, gaan de confrontatie aan en zijn niet van plan iets onder stoelen of banken te schuiven.” The X-vibe is iedere vrijdag van 21.00 tot 22.00 uur te beluisteren via 107,5 FM of via www.rtvveluwezoom.nl. Jongeren kunnen tijdens de uitzending contact opnemen met The X-vibe via xvibe@veluwezoom.nl of tel.0313-657112.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.