Veluwezoom FM start met jongerenprogramma

EERBEEK – Radiozender Veluwezoom FM start op vrijdag 5 november met een nieuw programma voor jongeren. In The X-vibe komen spraakmakende onderwerpen aan bod. Jongeren kunnen in dit programma hun mening laten horen.

Het nieuwe programma wordt gepresenteerd door Ron Selles en gaat onder meer over games, films, lifestyle en gadgets. Ook komen artiesten, dj’s in de studio. Selles gaat acties koppelen aan het programma. Jonge luisteraars maken kans om sidekick te worden en er zijn iedere 14 dagen twee gratis bioscoopkaarten te winnen. “We willen duidelijk het verschil gaan maken”, zegt Selles. “Waar andere programma’s stoppen, gaan wij nog even door. We zijn nieuwsgierig, gaan de confrontatie aan en zijn niet van plan iets onder stoelen of banken te schuiven.” The X-vibe is iedere vrijdag van 21.00 tot 22.00 uur te beluisteren via 107,5 FM of via www.rtvveluwezoom.nl. Jongeren kunnen tijdens de uitzending contact opnemen met The X-vibe via xvibe@veluwezoom.nl of tel.0313-657112.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.