Home / Eerbeek / Boskamp neemt afscheid

Boskamp neemt afscheid

EERBEEK – Willem Boskamp nam maandag 25 oktober afscheid als vrijwillig buurtbuschauffeur van lijn 504 van Eerbeek naar Zutphen. Na bijna dertien jaar was het de laatste rit omdat het bereiken van de 75-jarige leeftijd verplicht gestopt moet worden met het besturen van een buurtbus.

Het bestuur van buurtbusvereniging HTOV en een flink aantal collega chauffeurs hebben Boskamp van de bus geplukt, waarna in Grand Café De Korenmolen in eerbeek gezellig werd nagepraat, onder het genot van een hapje en drankje. Voorzitter van HTOV, mevrouw Bieleman, overhandigde de scheidende chauffeur een enveloppe en een boeket bloemen en benoemde hem tevens tot lid van de club oud-leden van HTOV.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.