Home / Eerbeek / Automobilist gewond na aanrijding boom

Automobilist gewond na aanrijding boom

EERBEEK – Een 21-jarige automobilist uit Twello raakte woensdag 27 oktober gewond toen hij met zijn bestelbus op de Apeldoornseweg in Eerbeek tegen een boom reed. Het slachtoffer is per ambulance met buik- en beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen even na 17.00 uur de melding van het ongeval. Door nog onbekende oorzaak was de bestelbus van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. De bestuurder zat bekneld en is met hulp van ambulancepersoneel en brandweer uit het voertuig bevrijd. Ook was hierbij een arts van de gealarmeerde traumahelikopter behulpzaam. De andere inzittende, een achttienjarige jongen uit Tonden, was ongedeerd. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.