Home / Doesburg / Het Hooglied in de Swarte Ram

Het Hooglied in de Swarte Ram

DOESBURG – De expositie Het Hooglied is van zondag 7 november tot en met zondag 2 januari te bewonderen in galerie De Swarte Ram in Doesburg. De tweelingzussen Nicolien en Jit Nieuwenhuis exposeren er met keramiek en schilderijen.
Het Hooglied kan niet eenduidig worden geïnterpreteerd en dat maakt de tekst tot op de dag van vandaag fascinerend. Veel kunstenaars lieten zich hierdoor inspireren. De galerie is op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op afspraak en tijdens de Culturele Route.

Tel. 0313 – 476239
www.de-swarte-ram.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.