Jubileumfeest De Kindertuin

DIEREN – Kinderdagverblijf De Kindertuin in Dieren vierde onlangs het 20-jarig jubileum voor alle kinderen, ouders en medewerkers. Alle kinderen kregen bij binnenkomst een attentie en een ballon voor de ballonnenwedstrijd. Als startsein voor het feest werden alle ballonnen buiten opgelaten.

Voor de kinderen en hun ouders was er een huifkarrentocht door Dieren en kon er meegedanst en gezongen worden met het nieuwe project binnen Kinderij Bewegen op Muziek. Ook waren er nog diverse knutselactiviteiten en een groot luchtkussen.
In het kader van het twintigjarig bestaan is er een initiatief ontwikkeld om de locatie een metamorfose te geven. Er wordt begonnen met het opknappen en herinrichten van de grote speelzaal. Verschillende ouders en sponsors hebben hun hulp aangeboden, maar alle hulp blijft welkom.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.